Taian Dongtai машина за производство на CO., LTD

Diesel Injection System Diagnostic Expert

Tai'an Dongtai Машини Производство копродукции, ООД., Се наоѓа во подножјето на планината Таи "Пет свети планини доминација". Компанијата користат напредни производство и опрема за обработка и целосен сет на технологија на производство и дизајн на производи софтвер. Производство на Авто тестирање и тестирање на опрема со светот напредно ниво, има повеќе од 100 вработени. Кинески прва инженери, техничари големи во стенд фреквенција гориво тест пумпа, резервни делови, авто одржување и компјутерски области.

Top Brands

 • brand01
 • brand02
 • brand03
 • brand04
 • brand05
 • brand06
 • brand07
 • brand09
 • brand10
 • brand11
 • brand12
 • 12312
 • 123
 • 3
 • 1 (1)
 • 2
WhatsApp Онлајн Chat!