Taian Dongtai MACHINE MANUFACTURING CO., LTD

 • Shiko një hartë
 • Speak to an expert +8613455388360
 • paketa e financave në dispozicion

Diesel Injection System Diagnostic Expert

Tai'an Dongtai Makineri Prodhim Co, LTD., Është i vendosur në këmbët e malit Tai "pesë maleve Sacred Dominim". Kompania përdorin prodhimit të avancuar dhe pajisje të përpunimit dhe seri të plotë të teknologjisë së prodhimit dhe design software produkt. Prodhojnë e testimit Auto dhe pajisjet e testimit me nivelin e përparuar botëror, kanë më shumë se 100 punonjës. inxhinierë kinezë parë, teknikë të mëdha në karburantit frekuenca qëndrimin provë pompë, pjesë këmbimi, mirëmbajtje auto dhe fusha kompjuterike.

markave të lartë

 • brand01
 • brand02
 • brand03
 • brand04
 • brand05
 • brand06
 • brand07
 • brand09
 • brand10
 • brand11
 • brand12
 • 12312
 • 123
 • 3
 • 1 (1)
 • 2
WhatsApp Online Chat!